Gastenboek

Re:Ons verhaal in het kort

Lieve Anja en Cees,

Wat een mooi verhaal zeg, alle herinneringen van de afgelopen 29 jaar, en het bezoek aan jullie op het eiland Cres komen in een flits voorbij. Dit jaar in mei/juni wordt het voor ons al het 29ste jaar, en ik geloof de 37ste keer dat wij bij Zora en Ivan op het eiland Krk onze vakantie komen doorbrengen. Hierbij hebben we vele vrienden en kennissen leren kennen, waarvan jullie er twee zijn. Ook hebben wij vele leuke, maar ook minder leuke dingen meegemaakt, maar altijd scheen daarna weer de zon en konden we weer verder!

Volgend jaar mei/juni (2018) zal het hoogstwaarschijnlijk voor ons het 30ste en laatste jaar zijn dat we naar onze vrienden, en het "GOUDEN EILAND KRK" gaan, en dat doet wel een beetje pijn als ik hier aan denk, maar dan hoop ik dat er andere medicijnen zullen zijn die deze pijn dan zal verlichten! Je weet maar nooit! We moeten het deze vakantie ook nog aan Zora en Ivan vertellen, en dan zal er wel een traantje worden weggepinkt!

Wij hopen jullie in ieder geval volgend jaar woensdag 30 mei nog te zien, om afscheid van elkaar te nemen met een hapje en een drankje in een gezellig Restaurant "Jezevac"genaamd, met zicht op Krk-stad en de Adriatische zee.

Hartelijke groeten van:
Paula en Jan.

Nieuw bericht