Frühstückspension Haus Heimat

Frühstückspension Haus Heimat in de plaats Wagrain in Oostenrijk, dat sinds 1 november 2004 met erg veel passie door een Nederlands echtpaar wordt gerund, ligt op zo'n 10 minuten loopafstand van het centrum van Wagrain op een uiterst rustige en zonnige plek. 

De ruime en schone kamers in dit pension zijn voorzien van douche, toilet, kabel-TV en meestal een balkon. 

Voor overnachtingen op uw doorreis naar o.a. Kroatië, Slovenië en Italië, zijn er verschillende kamers voor 1 tot 5 personen beschikbaar.
Deze zijn vanaf het seizoen 2017 alleen nog beschikbaar in de periode van eind juni tot begin september. Voor verblijf vanaf 3 nachten zijn er twee vakantiewoningen beschikbaar, 1 voor 4 personen en 1 voor 6 personen.

Tevens bevindt zich in het pension een sauna en een gezelschapsruimte, en een ruime skikelder voor onze wintergasten. Onder het pension bevinden zich enkele overdekte parkeerplaatsen

Hoe bereikt u het pension?
Vanaf de A10 richting Villach bij de afslag 66 FLACHAU is het nog ca.8,5 kilometer via de B163 naar Wagrain. Het is óók nog ruim voor de Beruchte Tauerntunnel, waar vaak kilometers file staan. Dan kan dit pension voor u een prima rustpunt zijn om s'morgens na het uitstekende ontbijtbuffet weer uitgerust verder te reizen.

Bezoek de website van Haus Heimat voor méér informatie en reserveringen.

Reservering
De appartementen en de kamers zijn ook te reserveren via booking.com en gelden de daarbij geldende voorwaarden.

U kunt natuurlijk óók voor uw wintersportvakantie prima terecht bij Haus Heimat!

De route naar Haus Heimat in Wagrain

Per Auto

  1. Over de A10-Tauern-autobaan (Salzburg richting Villach) Afslag (66) Flachau, de provinciale weg B163 naar Wagrain en Kleinarl.
  2. Over de A10-Tauern-autobaan (Salzburg richting Villach) Afslag (47) dan de provinciale weg B311 richting Bischofshofen nemen. Dan bij St. Johann im Pongau de provinciale weg B163 richting Wagrain en Kleinarl.

Per Trein
Er gaan vanuit Nederland en Belgie internationale treinen richting Zell am See en Salzburg. Van daar kunt u de trein nemen naar St. Johann im Pongau of Radstadt.
Vanaf de stations St. Johann im Pongau en Radstadt gaan bussen* naar Wagrain en Kleinarl.

*) Busverbindingen bij de Postbushaltes: Tel. +43-6452-4320 of +43-6412-4320. Treinverbindingen van de ÖBB, DB en SBB.

Per Vliegtuig
Salzburg Airport W. A. Mozart (ca. 70 km vanaf Wagrain).
München Airport F. J. Strauß (ca 200 km vanaf Wagrain).