Disclaimer

Deze website is door JapaNED opgezet ter informatie over Kroatië en in mindere mate over Slovenië. Dit is een informatieve website, en geen officiële website van de landen of een verkeersbureau.

JapaNED heeft niet de bedoeling om politieke voorkeuren uit te duiden, maar slechts om een neutraal beeld van het land te schetsen.

JapaNED aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onduidelijkheden. E-mailen mag altijd, maar alleen over de inhoud van de website.

JapaNED kan in beperkte mate (toeristische) informatie verstrekken. Informatie van deze pagina mag vrijelijk worden overgenomen. Bronvermelding is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

JapaNED is niet verantwoordelijk voor aan de website gekoppelde bestanden en/of teksten van derden.

Bezwaar
Mocht de eigenaar van een site bezwaar hebben tegen het feit dat via deze site van JapaNED een foto, afbeelding of link (of informatie van zijn site geheel of gedeeltelijk is overgenomen) naar de site van JapaNED, verzoeken wij u contact op te nemen met de webmaster via jan@japaned.nl, wij zullen dan de desbetreffende foto en link (of informatie) z.s.m. verwijderen.