Appartement 4**** in de plaats Pinezici

Deze mooie appartementen zijn gelegen in het plaatsje Pinezici op het eiland Krk dat verbonden is met het vaste land van Kroatië d.m.v. een prachtige 1430 meter lange brug. De tol bedraagt 35 Kuna per auto, en alleen door automobilisten die naar het eiland toe gaan.
(wie het eiland verlaat, betaalt niets).
Zie ook de informatie onder deze link.
 
In het plaatsje Pinezici zijn twee mooie 4**** appartementen met garage te huur met prachtig uitzicht op zee en de eilanden Cres en Plavnik.

De Appartementen
Beide appartementen beschikken over 2 aparte slaapkamers en zijn ruim van opzet (64 m2!).
Er is internet, airco en wij hebben een abonnement op Canal Digitaal (smartcard) en ontvangen alle gangbare Nederlandse zenders.
Bent u benieuwd hoe het er uit ziet, en wilt u reserveren?
Druk dan op deze link voor meer informatie over deze prachtige appartementen in het plaatsje Pinezici.
 
Krk ligt in de Adriatische Zee, voor de noordelijk kust van Kroatië (in de regio Kvarner) en wordt ook wel het 'gouden eiland' genoemd. Het is een van de grootste eilanden van Kroatië, en een van de populairste eilandbestemmingen. 
Ook is het in bepaalde maanden mogelijk om vanaf Eindhoven met het vliegtuig rechtstreeks naar Krk te vliegen, het vliegveld van Rijeka ligt namelijk op eiland Krk, en dat is zo'n 30 km. van Rijeka. Voor vluchten vanaf Eindhoven in de periode april t/m oktober 2019 naar Rijeka, klikt men op deze link.
 
Klimaat
Met zijn mediterrane klimaat, met droge hete zomers en milde winters, is het op Krk heerlijk vertoeven. Vooral het beoefenen van de duiksport is vanwege het lekkere heldere warme water aan te raden. In de lente is het er al heerlijk en ruikt door de vele vegetatie het hele eiland naar bloemen en planten.
 
Tekst: CCcroatia/JaPa.